Panairi “Shqipëria Punon Tokën”
January 5, 2020
Emergjenca e Tërmetit
January 7, 2020

Më datë 15 Nëntor 2019 u mbajt Konventa I e Prodhuesve Shqiptarë, e organizuar nga Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë.
Qëllimi kryesor i Konventës është promovimi i mëtejshëm i prodhimit vendas dhe diskutime në lidhje me sfidat apo problemet që shqetësojnë industritë vendase. Konventa bëri bashkë për herë të parë industritë më të rëndësishme të prodhimit vendas duke krijuar një platformë diskutimi të hapur.
Temat kryesore të diskutuara gjate kësaj konvente ishin: “Rritja e konkurrueshmërisë së produkteve Made in Albania” dhe “Sfidat e prodhimit vendas në kontekstin e industrisë 4.0”.
Te ftuar per te diskutuar mbi keto probleme ishin mbi 100 sipermarres lokale, Ministra te ndryshem te kabinetitit qeveritar dhe perfaqesues nga dhoma nderkombetare.