Solidariteti i Prodhuesve Shqiptarë- Kakavijë 2020

WEBINAR-Fondi i Garancisë
July 23, 2020
Workshop mbi Ekonominë Qarkulluese
October 5, 2020
Kemi ndjekur me shqetesim dhe keqardhje situaten e krijuar ne piken kufitare te Kakavijes ku mijera qytetare shqiptare të dehidratuar, pa ushqyer dhe pa kushtet minimale të higjienës, mes temperaturave të larta, prej 3 ditësh qëndruan në pritje për të kaluar në shtetin Grek.
Me qellim per te lehtesuar sado pak kete situate, prodhuesit tanë u angazhuan qysh diten e dyte duke shpërndarë ushqime dhe pije të ftohta tek këta qytetarë e bllokuar ne kete zone.
Gjejme rastin te falenderojme per kete solidaritet kompanine Partner Ballkanik me ushqimet dhe lengjet Amita, kompanine Lajthiza Invest me ujin Lajthiza , kompanine Gjirofarma me produket e bulmetit dhe kompanine Elka Group me produktet ELKA S.A.