Takim me Fondacionin e Diasporës BESA

Workshop mbi Ekonominë Qarkulluese
October 5, 2020
Bashkëpunim me Fondacionin Fundjavë Ndryshe
October 16, 2020
Patëm kënaqësinë të ftonim përfaqesues të Fondacionit Besa, biznese të suksesshme shqiptare në Landin e Bavarisë, të cilët ishin në një vizitë zyrtare në Shqipëri. Diskutuam në lidhje me mundesinë e eksportit të produkteve shqiptare në shtetin Gjerman si dhe implementimin e një sistemi arsimimi dual të brezave të rinj si në Shqipëri ashtu dhe Kosovë. Në përfundim u dakortësua të konsolidohet bashkëpunimi mes dy organizatave me qëllim promovimin e eksporteve dhe nxitjen e punësimit nëpërmjet shkollimit profesional .