Kryetari Basha prezanton programin ekonomik tek prodhuesve shqiptarë:

Trajnim mbi Faturat Elektronike
December 23, 2020
Forumi Kombëtar “Qeverisje për Ndryshim”
February 26, 2021
Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë pranoi ftesën për bashkëbisedim me kryetarin e Partisë Demokratike, Z. Lulzim Basha. Gjatë takimit, i cili u zhvillua ditën e premte, datë 12 shkurt, Z. Basha u prezantoi sipërmarrësve dhe prodhuesve planin e tij në ndihmë të bizneseve shqiptare.

Ai prezantoi tek prodhuesit shqiptarë programin ekonomik dhe efektet që do të ketë ai për prodhuesit shqiptar në veçanti.

Sekeretari i Përgjithshëm, z.Arben Shkodra, prezantoi pikat kryesore te propozimeve nga ana e shoqatës dhe u dakortësua se për programin që do të hartojë PD, do të përfshihen pjesa më e madhe e propozimeve nga ana e shoqatës.