ANËTARËT E ASAMBLESË SË PËRGJITHSHMEAsambleja e Përgjithshme është organi më i lartë vendimarrës i shoqatës, e cila merr vendime për veprimtarinë dhe politikën e Shoqatës.
Asambleja e Përgjithshme përbëhet nga të gjithë anëtarët e shoqatës.


 

35.FPM ILIR LINZA36.Golden FoodsVIKTOR BASHARI

# SUBJEKTI ADMINISTRATORI
1. KRACO-Capital Resources sh.p.k SOKOL KRAJA
2. EDIPACK sh.a BARDHYL BALTËZA
3. EHW sh.p.k LUAN LEKA
4. ARPIAL PIETRO PELLUMBI
5. VEKO GROUP JORGO ZERVA
6. EVEREST IE sh.p.k VULLNET HAKA
7. ZODIAC sh.p.k RESHAT MANSAKU
8. K.I.D ALB sh.p.k ILDA BARAJ
9. CORAL sh.p.k HELIDON RRUGA
10. ANTEA CEMENT sh.a MARIO BRACCI
11. FUSHE KRUJE CEMENT FACTORY CHARLES MICHAEL BOURI
12. LAJTHIZA INVEST sh.a THANAS SIVERI
13. TEQJA INTERNATIONAL DIONIS TEQJA
14. PARTNER BALLKANIK sh.p.k TOM BERUKA
15. AL-MAR sh.p.k FATMIR MBORJA
16. AMA RECYCLING sh.p.k ADRIAN NALLBANI
17. FIX PRO sh.p.k NESTI TARUSHA
18. VETRO FUSIONE GJOKA sh.p.k LUTFI GJOKA
19. BOLT sh.p.k BARDHYL BEQIRI
20. LBL PACK BESMIR DOSTI
21. ELKA-SA sh.a ANDREA JORGJI
22. ALBA-ROAD sh.a NERITAN MALO
23. DAYLUX sh.p.k DELO AHMETI
24. ETNA POLIMER sh.p.k EROLDI BEGOLLI
25. POLY PACK sh.p.k JORGJI BASHO
26. THEA-PLAST sh.p.k JORGO GUSHO
27. DONA PACK ALBANIA ENVER SULA
28. AGRO BLEND GROUP BLEDI ISMAILI
29. M.I.I.A LEONARD MATO
30. EVEREST SOKOL ÇUPI
31. AQUILA LIQUORI LOREN ZISO
32. FPD ERIKSON PICAKU
33. MIELL TIRANA ROLAND HYSA
34. GERIS SHPK SOKOL DURAJ
35. AGRO BLEND GROUP SHPK BLEDIAN ISMAILI
36. TEUTA SHPK ERMAL BABAMETO
37. ALFA SHA KRISTO NACI