AL - MAR shpkAL-MAR sh.p.k. zhvillon aktivitetin e saj në fushën e prodhimit të ambalazheve plastike dhe të letrës, me dhe pa stampim, të formave dhe dimensioneve të ndryshme. AL-MAR ka qenë fabrika e parë shqiptare e këtij lloji në vendin tonë.

Që nga fillimi i aktivitetit e deri tani, Al-Mar ka arritur të konsolidohet si në cilësinë e produkteve dhe në shumëllojshmërinë e tyre. Tashmë kompania realizon një gamë të madhe produktesh, të gjitha të standarteve Europiane. Fabrika është unike në Shqipëri për stampime fleksografike dhe rotogravure në polietilen, PP, OPP, BOPP, PET,fletë alumini dhe letër. Nëpërmjet makinerive moderne të fabrikës, arrijnë të realizojnë të gjitha llojet e stampimeve duke bërë të mundur për cdo klient të realizojë paketimin e produktit sipas imazhit të markës së tij.

Ekipi i punës përbëhet nga njerëz të kualifikuar, të motivuar dhe të përkushtuar , me nivel te lartë profesional dhe eksperiencë shumë-vjecare . Al-Mar i kushton vëmendje cdo detaji që të arrijë përsosmërinë në punë. Produktet kalojnë një seri testimesh mbi materialet e prodhuara dhe cilësinë e printimit para se t'i jepen klientit. Kompania organizon takime të shpeshta me partneret ndërkombëtarë në mënyrë që të jetë me hapin e kohës përsa i përket teknologjisë dhe materialeve më cilësore në treg.MË TEPËR RRETH KOMPANISË