ETERIA shpkEteria shpk është themeluar në vitin 2008 dhe ka për objekt të aktivitetit të saj projektimin dhe prodhimin e paisjeve në inoks për industritë e restoracionit, ushqimore dhe të mobilimit. Targeti komercial i kompanisë janë industritë e huaja dhe në fakt kompania eksporton 100% të prodhimit të saj, duke operuar me pezullim të detyrimeve doganore (fason).

MË TEPËR RRETH KOMPANISË