BOLTBolt shpk është një kompani që operon në tregun e dizenjimit dhe prodhimit të produkteve të arredimit prej afro 10 vjetësh, duke përfshire arredimin e apartamenteve, vilave, hoteleve, bareve, restoranteve, zyrave institucioneve arsimore etj.

Bolt shpk ka më shumë se 5 vjet, që tregton dhe produkte outdoor, për të plotësuar kërkesën gjithnjë në rritje të instititucioneve dhe shoqatave të ndryshme, për këto produkte në organizimin e aktiviteteve të tyre. Në lidhje me keto produkte Bolt shpk është në hapat e fundit për sigurimin e ekskluzivitetit nga kompani LIDER evropiane si KONG SPA , CAMP Italy ,DMM Engineering International Ltd, që operojnë për produktet outdoor.
Kompania i ofron klienteve të saj mundësinë për të zgjedhur produktet e tyre me kosto të ulet dhe garantimin e cilesisë.

Prodhimet e kompanisë Bolt janë bazuar në krijimin e modeleve të reja bashkëkohore, përzgjedhjen e lëndëve të para: aksesorëve, tekstileve dhe lendës drurësore. Të gjitha produktet janë të certifikuara sipas standarteve UNI EN ISO 9001-2015 dhe 14001-2004,ISO 18001: 2007 CERTIFIKIM nga institucione ndërkombëtare të akredituara..MË TEPËR RRETH KOMPANISË