ALBAFOAMAlbafoam shpk është themeluar në vitin 1994, me aktivitet prodhimin e sfungjerit për tregun vendas dhe eksport. Aktualisht prodhohen 22 lloje sfungjerësh të densiteteve nga 16.0 kg/m3 deri 46.5 kg/m3, të formave nga më të ndërlikuarat për përdorim direkt në prodhimin e mobilieve të buta, studiove

MË TEPËR RRETH KOMPANISË