Bell PlastKombania Bell Plast sh.p.k është themeluar në vitin 1997.

Kompania Bell vjen tek ju me një eksperiencë të gjatë në fushën e prodhimit të materialeve plastike të përdorura në paketimin e produkteve, sjell tek ju garancinë dhe sigurinë maksimale të prodhimit përmes përdorimit të teknologjive bashkëkohore dhe stafit profesional.
Prodhimi i të gjitha produkteve bëhet duke përdorur materiale të lëndës së parë që mund të jenë : LDPE (Loë Density Polyethylene) si dhe HDPE (High Density Polyethylene) dhe PP (Polypropylene), përdorimi i të cilave bëhet në vartësi të llojit të qeseve që kërkohen. Që këto produkte të arrijnë në fazën përfundimtare duhet filluar nga prodhimi i filmit nga extruderat, duke vazhduar me stampimin dhe prerjen e kësaj bobine filmi (LDPE ose PP). I gjithi ky proces pune bëhet duke përdorur makineri të teknollogjisë së lartë që sjellin si rrjedhim prodhimin e produkteve me një cilësi të lartë.


MË TEPËR RRETH KOMPANISË