POLY PACKKombania POLY PACK është një nga kompanitë kryesore prodhuese, eksportuese dhe shpërndarëse e artikujve plastike në Shqipëri. Kompania u themelua në vitin 2004 si biznes familjar në Gjirokastër dhe që atëhere është rritur për t’u bërë firma kryesore në industrinë plastike për Shqipërinë, si dhe faktor i rëndësishëm në rajon.

POLY PACK ofron shumëllojshmëri produktesh plastike, qese të llojeve të ndryshme dhe materiale paketimi për klientët, duke filluar nga bizneset e vogla tek kompanitë e mëdha ose industri të tëra. Me përvojën tonë dhe teknologjine moderne, ne arrijmë të plotësojmë nevojat e konsumatorëve me produkte për përdorim shtëpiak, si dhe të mbulojmë sektorin industrial dhe komercial në Shqipëri dhe më gjerë.
Aftësia jonë për të prodhuar produkte cilësore të përshtatshme për tu përdorur në industrinë ushqimore, brandimin e produkteve, graphic media dhe cdo industry tjeter, ka bërë të mundur që ne të fitojmë besimin e klientëve tanë. Ne ofrojmë shumëllojshmëri produktesh dhe materialesh të kualitetit të lartë, mbi të cilat mund të printohet me porosi, duke krijuar kështu mjetin perfekt të marketingut për çdo biznes.


MË TEPËR RRETH KOMPANISË