FPD sh.p.k

MISIONI Gjatë gjithë këtyre viteve misioni i kompanisë sonë mbetet të ofrojë mobilje të cilësisë më të lartë me çmimin më konkurrues. Për të qenë në gjendje për të ofruar në kohë mobilje të veshur me susta moderne, skandinave dhe klasike me cilësi me një përdorim të jashtëzakonshëm të zanateve tona të shumta në mënyrë që të plotësojmë një shumëllojshmëri më të gjerë kërkesash në një treg që ndryshon me shpejtësi.

VIZIONINë një treg mobiljesh që ndryshon me shpejtësi dhe një mjedis të globalizuar, ne synojmë të përshtatemi gjithmonë me nevojat e klientëve tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.

Për më tepër klikoni ne: