ANËTARËT E ASAMBLESË SË PËRGJITHSHMEAsambleja e Përgjithshme është organi më i lartë vendimarrës i shoqatës, e cila merr vendime për veprimtarinë dhe politikën e Shoqatës.
Asambleja e Përgjithshme përbëhet nga të gjithë anëtarët e shoqatës.


 
# SUBJEKTI ADMINISTRATORI
1. KRACO-Capital Resources sh.p.kSOKOL KRAJA
2. EDIPACK sh.a BARDHYL BALTËZA
3. EHW sh.p.k LUAN LEKA
4. DAST sh.a LUAN MUÇA
5. STEFANI & CO sh.a STEFAN PINGULI
6. EVEREST IE sh.p.k VULLNET HAKA
7. ZODIAC sh.p.k RESHAT MANSAKU
8. K.I.D ALB sh.p.k ASLLAN BARAJ
9. CORAL sh.p.k HELIDON RRUGA
10. ANTEA CEMENT sh.a MARIO BRACCI
11. FUSHE KRUJE CEMENT FACTORY CHARLES MICHAEL BOURI
12. FITAL sh.p.k SKËNDER PASHAJ
13. LAJTHIZA INVEST sh.a THANAS SIVERI
14. S.A.M sh.p.k MIMOZA EMANUELS
15. TEQJA INTERNATIONAL DIONIS TEQJA
16. PARTNER BALLKANIK sh.p.k TOM BERUKA
17.FATMIR MBORJAAL-MAR sh.p.k
18.ADRIAN NALLBANIAMA RECYCLING sh.p.k
19.NESTI TARUSHAFIX PRO sh.p.k
20.LUTFI GJOKAVETRO FUSIONE GJOKA sh.p.k
21.BARDHYL BEQIRIBOLT sh.p.k
22.BESMIR DOSTILBL PACK
23.QEMAL LUZIELKA-SA sh.a
24.NERITAN MALOALBA-ROAD sh.a
25.KONSTANTIONOS KALAFATASALBAFOAM sh.p.k
26.DELO AHMETIDAYLUX sh.p.k
27.EROLDI BEGOLLIETNA POLIMER sh.p.k
28.JORGJI BASHOPOLY PACK sh.p.k
29.FLORIAN ELEZIBELL PLAST sh.p.k
30.JORGO GUSHOTHEA-PLAST sh.p.k
31.ENVER SULAAGELS ALBANIA sh.p.k
32.LEONARD MATOI.L.L.S.A.
33.SOKOL ÇUPIEVEREST