April 26, 2023

Forumi i Klimës së Biznesit 2023

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë z. Arben Shkodra, ishte pjesë e panelit së Forumit të Klimës së […]
April 19, 2023

Mbledhja e Këshillit të Investimeve – Ndikimi i pagës minimale tek produktiviteti në punë

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë ishte pjesë e tryezës së Këshillit të Investimeve, me përfaqësi të Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben […]
April 13, 2023

Mëngjes Pune me Zv. Kryeministren & Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë bashkë me përfaqësues të industrive prodhuese në vend, zhvilloi një mëngjes pune me Zv. Kryeministren, njëkohësisht […]
March 16, 2023

Rritja e pagës minimale,ndikimet e saj tek biznesi si dhe efekti tek pagat e tjera

Intervista e plotë e Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben Shkodra mbi “Rritjen e pagës minimale” në emisionin Pro Business me […]
March 2, 2023

Moving towards an Innovation Community on Sustainable Blue Economy in the Adriatic-Ionian region

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë z. Arben Shkodra ishte pjesë e panelit referues përgjatë konferencës 2-ditore te […]