May 24, 2024

Takim trajnues me drejtuesë dhe specialistë të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU)

📌Në kuadrin e takimeve të vazhdueshme të punës, që Bashkimi Prodhuesve Shqiptarë (BPSH) zhvillon me Autoritetin Kombëtar të Ushqimit (AKU), […]
May 24, 2024

Tryeza e industrisë së prodhimit të cimentos dhe industrisë së riciklimit me Zv.Kryeministren znj.Balluku, Ministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Kumbaro dhe përfaqësues të Kuvendit të Shqipërisë

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë organizoi një tryeze pune me temë “Sfidat e Konkurrueshmërisë” me zv/Kryeministren, zj. Belinda Balluku, Ministren e […]
March 15, 2024

Mbledhja e komiteteve

Në datën 13 mars, Bashkimi Prodhuesve Shqiptarë organizoi një takim të rëndësishëm, ku pjesëmarrja u përfaqësua nga 3 komitetet: komiteti […]
February 29, 2024

Seminar konsultues “Sektori i Prodhuesve – Konsultime”

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptare, në bashkëpunim me EU4SI (GOPA Worldwide Consultants), organizoi një seminar konsultues me titullin “Sektori i Prodhuesve […]
January 25, 2024

Mbledhja e Bordit Drejtues

Ne daten 24 Janar, u zhvillua mbledhja e pare e Bordit Drejtues te shoqates Bashkimi i Prodhuesve Shqiptare per vitin […]