Intervista

March 16, 2023

Rritja e pagës minimale,ndikimet e saj tek biznesi si dhe efekti tek pagat e tjera

Intervista e plotë e Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben Shkodra mbi “Rritjen e pagës minimale” në emisionin Pro Business me […]
September 16, 2019

Bizneset kërkojnë shtyrjen e fiskalizimit, përndryshe kostot do jenë të mëdha

Flet z. Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë për revistën Monitor. Përpara se të paraqes shqetësimet […]
September 9, 2019

Fiskalizimi: Të shtyhet procesi, kërkon më shumë kohë për implementim

Në një intervistë të dhënë për Balkanweb, Sekretari i Përgjitshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë z. Arben Shkodra, shprehet se […]
June 25, 2019

Kjo është një krizë e funksionimit të sistemit demokratik në vend

Sekretar i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, z. Arben Shkodra,  në një intervistë për Monitor tha se administrata është […]
April 24, 2018

Biznesi aktor i rëndësishëm në procesin e negocimit me BE-në

Në një intervistë të dhënë për Agjencinë Telegrafike Shqiptare,  Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, z. Arben Shkodra […]