ZODIACKompania Zodiac ka përpunuar dhe tregtuar metale skrap që nga viti 1994 me fokusin kryesor në materialet e aluminit, bakrit dhe bronzit, çelikut inoks dhe zinkut.

Në dhjetor të vitit 2011 është porositur një makineri ricikluese e aluminit për prodhimin e produkteve të aluminit me një kapacitet prej 10.000 MT në vit duke investuar në pajisjet moderne të shkrirjes dhe hedhjes.

Më 2013 kompania filloi prodhimin e aliazheve të aluminit me bazë alumini, kryesisht AlSi20-50 AlMn10-25, AlTi 5-10, AlMg10-30, AlCu 20-50.Zodiac ka çertifikatat ISO 9001, IS0 14001 dhe ISO 18001 dhe është anëtar i rregullt i BIR (Bureau of International Recycling) që nga viti 2011.

MË TEPËR RRETH KOMPANISË