FIX PRO shpk“FIX PRO” sh.p.k ushtron aktivitetin e saj në industrinë e përpunimit të mishit që prej vitit 2003. Që prej 1992 administratori i saj vjen me një përvojë të gjatë duke u marrë me shijen dhe aromat e asortimenteve të cilat si fillim ishin të kufizuara. Me kalimin e kohës aktiviteti filloi të rritet në drejtim të shpërndarjes së produkteve në tregun rajonal dhe më pas në atë kombëtar.

Sot Sallameri “FIX PRO” sh.p.k. është ndër më të mirat duke konkurruar në treg me shijen e saj që e diferencon nga të tjerat. Llojshmëria e produkteve të ofruar dhe gama e madhe e shijeve të veçanta dhe unike të sallamrave, salçiçeve, proshutave dhe produkteve të tjera e kanë bërë Sallamerinë “FIX PRO” sh.p.k. si të vetmen që zotëron shijen, aromën dhe cilësinë më të lartë në treg.

Teknologjia e përparuar e përdorur për prodhimin e paketimin e produkteve garanton një cilësi të lartë dhe shije unike e shumë të mirë të tyre, në përputhje me standartet e kërkuara nga sistemet e cilësisë, për këtë “FIX PRO” sh.p.k. zotëron Certifikatën EN-ISO-22000:2005. Qendra e firmës është në qytetin e Korçës, por produktet e saj shpërndahen në të gjithë Shqipërinë. Sallameria ka dhe degë të saj (Filiale) në Tiranë dhe Fier, por prezenca e produkteve FIX është në të gjitha qytetet kryesore të vendit.MË TEPËR RRETH KOMPANISË