VETRO FUSIONE GJOKAVetrofusione Gjoka është krijuar për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e klientëve, sidomos atyre aktual, po ashtu edhe klientëve potencialë. Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini. Vetrofusione Gjoka kryen punime dhe transformimin e xhamit në temperim dhe harkim. Kompania bën prerje me numerik, bizhutë, zmusime, bombradim etj. Te Vetrofusione Gjoka do të gjeni të gjitha punimet me alumin dhe xham që ju dëshironi.

Kompania Vetrofusione Gjoka ofron një gamë të gjërë shërbimesh me: Punime xhami, punime alumini, fasada xhami, fasada të ventiluara, fasada të strukturuara, fasada gjysëm të strukturuara, vetrata xhami, xhama termik, xhama akustik, xhama të blinduara, xhama kundër zhurmës dhe punimeve artistikë të të gjitha llojeve. Kompania përveçse ofron shërbime të ndryshme në përpunimin termik të xhamit, kthimin, shkrirjen, temperim, vitrazhe, triplekse, etj., gjithashtu tregton aksesorë dhe xhama me ngjyra të ndryshme për mozaik si: murano, katedrale, etj. Kompania është e gatshme të ofrojë më të mirën tek klienti për sa i përket raportit, cilësi/çmim.MË TEPËR RRETH KOMPANISË