DAYLUXKompania DAYLUX sh.p.k është themeluar në vitin 2007

Daylux është prodhuesi kryesor i Shqipërisë dhe distributor në fushën e ngjyrave dekorative arkitektonike që nga viti 1993. Daylux ka akumuluar pothuajse 20 vite përvojë me mjetet vetjake në Parkun Industrial të Gjirokastrës, i cili është pajisur me makineri dhe një department të kontrollit të cilësisë dhe një laborator shumë modern. Investimi në teknologjinë inovative ka siguruar cilësi të lartë e qëndrueshmëri të produkteve me mbështetjen më të sofistikuar teknike.

MË TEPËR RRETH KOMPANISË