November 15, 2023

Java Ndërkombëtare e Sipërmarrjes – Takimi mbi “Instrumentet e BE-së për Ndërmarrjet dhe Politikat Industriale, sipas Kapitullit 20 të Negociatave të Anëtarësimit”

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Sipërmarrjes, Zv/Kryeministrja znj. Balluku, Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit znj. […]
November 2, 2023

Konferenca “Shqipëria Inteligjente – Prioritetet dhe Vizioni për të Ardhmen” – S3(Smart Specialization Strategy)

Bashkimi Prodhuesve Shqiptare ishte një ndër aktorët kryesore, të fazës më të rëndësishme për hartimin e strategjisë kombëtare S3 (Smart […]
October 14, 2023

Takim pune me Zv. Kryeministren dhe Ministren e Mjedisit dhe Turizmit

Nje takim mjaft konkret dhe dinamik nen kujdesin e vecante te zv/Kryeministres znj. Belinda Balluku, me Ministren e Turizmit dhe […]
October 11, 2023

Përmirësimi i Cilësisë së Shërbimeve Publike të Digjitalizuara ndaj Biznesit

📌Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë ishte pjesë e tryezës së Këshillit të Investimeve, me përfaqësi të Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben […]
July 12, 2023

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme dhe Pritja

Në datën 11 korrik 2023, në ambjentet e hotel Rogner në Tiranë, u mblodh Asamblea e Përgjithshme e Bashkimit Prodhuesve […]