Tryeza e industrisë së prodhimit të cimentos dhe industrisë së riciklimit me Zv.Kryeministren znj.Balluku, Ministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Kumbaro dhe përfaqësues të Kuvendit të Shqipërisë