Edicioni i 3-të i Ditëve të Drurit të Adriatikut, Dubrovnik, 4-6 Dhjetor 2017
November 7, 2017
Tatimpagues kujdes kur kryeni transaksione
November 8, 2017

Panairi “Vinexpo Hong Kong” që do të zhvillohet në datat 29-31 maj 2018, do të presë një numër të madh prodhuesish dhe blerësish të verës nga e gjithë bota. Ky është një nga panairet më të rëndësishëm në botë dhe ky edicion shënon përvjetorin e 20-të të organizimit të tij.

Ky event do t’u ofrojë pjesëmarrësve një shans për të prezantuar dhe provuar produkte të reja, mundësi për shkëmbim eksperiencash, si dhe për t’u njohur me zhvillimet më të fundit të industrisë, duke rizbuluar botën e rritjes së verës.

Gjithashtu, ky panair do të ofrojë mundësi të shkëlqyera bashkëpunimi mes kompanive pjesëmarrëse duke vendosur pika kontakti me partnerë potencialë dhe gjetjen e tregjeve të reja për eksport.

Për më shumë informacion klikoni këtu