“Çfarë ‘heqin; bizneset në Shqipëri?”, flet Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, z. Arben Shkodra
March 13, 2018
Panairi “Macfrut 2018”, datë 9 – 11 Maj 2018, Rimini, Itali
March 15, 2018

Zhvillohet në Varshavë, në datat 10 – 12 Prill 2018, ekspozita e 5-të ndërkombëtare e ushqimit dhe pijes “WorldFood Varshavë”. WorldFood Varshavë ofron një platformë për të kryer biznes me më shumë se 4,738 blerës të industrisë ushqimore dhe pijeve që veprojnë në Evropën Lindore. Eventi bashkon shpërndarësit, shitësit dhe prodhuesit më të mirë, të cilët gjithashtu vlerësojnë kërkesën e tregut për produktet ose shërbimet e tyre dhe shikojnë trendet globale.

Në këtë event pjesëmarrësit do të jenë pjesë e një programi të larmishëm biznesi, ku do kenë mundësinë të shkëmbejnë njohuritë me disa prej ekspertëve më me ndikim të industrisë së ushqimit dhe pijeve.

Për më shumë informacion vizitoni linkun: http://www.worldfood.pl/Home