Tryezë diskutimi “Zhvlerësimi i monedhës së huaj dhe ndikimi tek prodhuesit-ekportuesit vendas”
May 25, 2018
“Food for Change – Salone del Gusto 2018”, Torino, Itali – Takime B2B
May 31, 2018

Më datë 4 Qershor 2018, në Tokio, Japoni, do të zhvillohet aktiviteti “Një ditë shqiptare në Tokio”. Në këte aktivtete do të marrin pjesë përfaqësues nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashmte të shoqëruar nga një delegacion biznesi.

Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet të prezantohen fushat e veprimtarisë së bizneseve shqiptare në tregun Japonez. Rajoni i Evropës Juglindore është një hap i rëndësishëm në ambiciet e Japonisë për të arritur një pozitë udhëheqëse në Azi dhe ky aktivitet është një mundësi shumë e mirë për të shfaqur potencialet e vendit tonë duke promovuar sipërmarrjet shqiptare dhe produktet “Made in Albania”.

Anëtarë të Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë që do të marrin pjesë në këtë aktivitet, do të jenë të pranishëm me stendat e tyrë me produkte shqiptarë.