Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Qershor 2018
July 18, 2018
Dokumentet që nuk duhet të dorëzohen më në zyrat e administratës publike
July 19, 2018

Në datat 26 – 28 tetor 2018, në Expocity Albania do të organizohet Panairi i Ndërtimit- Ndërtim, Arkitekturë dhe Planifikim.
Ky panair është konceptuar që të dimensionohet në një hap më tej në rrugën e suksesit dhe për tu bërë pjesë e zhvillimeve të industrisë së ndërtimit, botës së arkitekturës dhe planifikimit urban në nivel kombëtar edhe rajonal.
Duke qenë se kjo industri përfaqëson një nga motorët dhe promotorët kryesorë të zhvillimit ekonomik në Shqipëri, në këtë panair do të marrin pjesë markat më të mira të industrisë së ndërtimit, së bashku me një numër të madh të subjekte dhe profesionistë të arkitekturës, planifikimit urban dhe real.
Ekspozuesit do të prezantojnë produktet dhe teknologjitë më të reja në çdo sektor të kësaj industrie të renditura si më poshtë:
1. Materiale Ndërtimi
2. Materiale për infrastukturë
3. Struktura dhe profile metalike
4. Finture
5. Mobileri dhe aksesorë të ndërtimit
6. Pllaka dhe parkete
Për më shumë informacion vizitoni linkun: Pananiri i Ndertimit Arkitektures dhe Planifikimit Urban 2018