Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Prill 2019
May 8, 2019
Tregtia e Jashtme, Prill 2019
May 17, 2019

Në datat 15-18 shtator 2019, në Fiera Milano(Rho) do të mbahet panairi MICAM.

MICAM është një nga panairet më të rëndësishëm ndërkombëtar të këpucëve në botë, që paraqet një fokus të veçantë në tendencat më të reja të modës. Ngjarja mbahet dy herë në vit në Milano, kryeqytetin e modës, në ambjentet moderne dhe funksionale te Qendrës së Panaireve Rho Fiera.

Kompanitë do të kenë mundësi takimi me blerës nga e gjithë bota, të lançojnë produktet e reja, të krijojnë ose konsolidojnë marrëdhëniet e biznesit. Në këtë event pjesëmarrësit do të gjejnë cilësinë, kreativitetin, aftësinë dhe shpirtin inovativ të kompanive më të mira.

Datat e ardhshme për vitin 2020 do të jenë 16-19 shkurt dhe 20-23 shtator.

Për më tepër informacion rreth panairit vizitoni linkun: MICAM