Vijojnë takimet për udhëzimin “Për taksat kombëtare”
September 2, 2019
Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, T2 – 2019
September 6, 2019

Më datat 7-10 tetor 2019, do të zhvillohet në Algjeri “Ekspozita Ndërkombëtarë e 19-të e Bujqësisë, Fermave dhe Makinerive të Bujqësisë’’ (SIPSA-FILAHA 2019).

Për të gjthë të interesuarit që dëshirojnë të marrin pjesë mund të gjejnë informacione mbi ekspozitën, regjistrimin dhe tarifat në materialet:

Exhibitors guide  SIMA-SIPSA 2019

Guide exposant Djazagro

Për më shumë shihni faqen e internetit këtu.