April 19, 2023

Mbledhja e Këshillit të Investimeve – Ndikimi i pagës minimale tek produktiviteti në punë

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë ishte pjesë e tryezës së Këshillit të Investimeve, me përfaqësi të Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben […]
April 19, 2023

Strategjia e Specializimit Inteligjent (S3)- Takimi Hapës

Ekipi Kombëtar për Hartimin e Strategjisë së Specializimit Inteligjent (S3) zhvilloi takimin hapës mbi prezantimin e strategjisë (S3), ku Bashkimi […]
April 13, 2023

Mëngjes Pune me Zv. Kryeministren & Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë bashkë me përfaqësues të industrive prodhuese në vend, zhvilloi një mëngjes pune me Zv. Kryeministren, njëkohësisht […]
April 6, 2023

Strategjia e Specializimit Inteligjent (S3) – Takimi mbi BPO

Ekipi Kombëtar për hartimin e Strategjisë të Specializimit Inteligjent (S3) nisi takimet e përbashkëta me përfaqësues së sferës së biznesit, […]
March 16, 2023

Rritja e pagës minimale,ndikimet e saj tek biznesi si dhe efekti tek pagat e tjera

Intervista e plotë e Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben Shkodra mbi “Rritjen e pagës minimale” në emisionin Pro Business me […]