October 14, 2023

Takim pune me Zv. Kryeministren dhe Ministren e Mjedisit dhe Turizmit

Nje takim mjaft konkret dhe dinamik nen kujdesin e vecante te zv/Kryeministres znj. Belinda Balluku, me Ministren e Turizmit dhe […]
July 12, 2023

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme dhe Pritja

Në datën 11 korrik 2023, në ambjentet e hotel Rogner në Tiranë, u mblodh Asamblea e Përgjithshme e Bashkimit Prodhuesve […]
June 1, 2023

Workshop Kombëtar mbi Industrinë Përpunuese – Strategjia e Specializimit Inteligjent (S3)

Dje u zhvillua workshop-i kombëtar me fokus sektorin e industrisë përpunuese në kuadër të Strategjisë së Specializimit Inteligjent (S3). Bashkimi […]