October 3, 2019

Ja si mund të paguani detyrimet tatimore me këste

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, sjell në vëmendje të të gjithë tatimpaguesve, të cilët kanë detyrime tatimore të papaguara dhe […]
September 19, 2019

Ngjarja rajonale B2B, Shkup 2019

Ditën e djeshme datë 8 shtator 2019, në Shkup, u zhvillua për herë të parë ngjarja rajonale B2B, me qëllim […]
September 18, 2019

Tregtia e Jashtme, Gusht 2019

Sipas të dhënava zyrtare të INSTAT, në Gusht 2019 eksportet e mallrave arritën vlerën 20 mld lekë, duke u ulur […]
September 16, 2019

Bizneset kërkojnë shtyrjen e fiskalizimit, përndryshe kostot do jenë të mëdha

Flet z. Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë për revistën Monitor. Përpara se të paraqes shqetësimet […]
September 13, 2019

Mblidhet Bordi Drejtues i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë

Anëtarët e Bashkimi të Prodhuesve Shqiptarë kanë zhvilluar mbledhjen e katërt të Bordit Drejtues për vitin 2019. Në këtë mbledhje […]