5 vjet Bashkimi I Prodhuesve Shqiptar

Aftësim & Punësim – Takim me drejtuesit e kompanive KRACO dhe Megatek
June 11, 2021
Trajnim mbi Fiskalizimin dhe Faturiminin Elektronik
June 25, 2021
5 vite në shërbim të Industrive Prodhuese Shqiptare
Më 17 qershor 2016, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë u themelua me një mision të qartë për të mbështetur dhe përfaqësuar interesat e përbashkët e Industrive Prodhuese Shqiptare.
Përgjatë këtyre viteve, organizata ka demostruar angazhim maksimal në nxitjen e prodhimit dhe eksportit vendas sikurse dhe kthimin e industrisë prodhuese në një lokomotivë zhvillimi të ekonomisë Shqiptare.
Në kuadër të 5 vjetorit të themelimit të saj, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë ditën e djeshme festoi 5 vite suksesi me një premtim të qartë për ta vazhduar dhe cuar më tej këtë mision.
Pjesë e këtij eventi ishte dhe Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z.Eduard Shalsi, i cili shprehu falenderimet e tij për bashkëpunimin e vazhdueshëm në adresimin e cështjeve që prekin këtë sektorë.