Tryezë debati mbi stabilitetin politik dhe reformat
March 10, 2017
Panairi Ndërkombëtar i Paketimit, Makinerive, Printimit dhe Logjistikës 28-30 prill 2017 – PackTech Expo Albania
March 31, 2017

Në datat 11-13 prill 2017, në Varshavë të Polonisë, do të zhvillohet panairi ndërkombëtar i ushqimit dhe pijeve “WorldFood Warsaw”, i cili ofron një platformë për të lidhur dhe prezantuar bizneset me më shumë se 4000 industri ushqimore që operojnë në Europën Lindore. Ky event sjell më afër distributorët e rajonit, shoqëritë tregtare dhe prodhuesit. Këta përfaqësues janë në kërkim të produkteve më inovative në treg.

Ky panair mbahet jo vetëm për të prezantuar bizneset, por edhe për të shkëmbyer njohuri me disa nga ekspertët më të njohur të industrisë së ushqimit dhe pijeve.

Për më shumë informacion rreth këtij eventi, vizitoni www.worldfood.pl