Zhvillohet panairi ndërkombëtar i ushqimit dhe pijeve ”World Food Warshaw”, në Varshavë Poloni në datat 11-13 prill 2017
March 30, 2017
Organizohet Forumi i Prodhuesve Shqiptarë në Shëngjin: Të promovojmë produktet tona
April 2, 2017

Në datat 28-30 prill 2017 do të zhvillohet Panairi i parë Ndërkombëtar i Paketimit, Makinerive, Printimit dhe Logjistikës në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Tri ditët në të cilat do të mbahet panairi do të ofrojnë një mundësi të mirë për vizitorët, pjesëmarrësit në panair si dhe produktet dhe shërbimet që do të reklamohen nga këta të fundit, në drejtim të zhvillimeve dhe inovacioneve në teknologjinë e makinerive të paketimit, të materialeve të paketimit, ruajtjes së tyre dhe logjistikës.

Ky panair do të orientohet drejt kategorive kryesore të prodhimit dhe tregtisë si ushqimi, pijet, kateringu, kozmetika, farmaceutika, agrikultura, plastika, letra, xhami, druri, metali, paketimi, automatizimi, elektronika, shitja, eksporti dhe shumë të tjera.

Për më shumë informacion rreth këtij eventi, vizitoni www.packaging.horeca.al.