“Expo Sud & Expo Food” Ekspozita e Produkteve Ushqimore, 5 maj 2017, në Provincën e Kalabrisë, Itali

“World of Furniture” dhe ‘Technomebel” Ekspozitat Ndërkombëtare të Mobiljeve & Makinerive, 24-28 Prill 2017, Sofie, Bullgari
April 12, 2017
Produktet blegtorale shqiptare drejt Ukrainës, hiqen barrierat
April 18, 2017

Më datat 5-15 maj 2017, në provincën e Kalabrisë në Itali, do të zhvillohet Ekspozita e Produkteve Ushqimore “Expo Sud & Expo Food”, e cila synon të ndërthurë traditën dhe kulturën tipike kalabreze, me atë të vendeve pjesëmarrëse. Në këtë event do të marrin pjesë kompani kombëtare dhe ndërkombëtare të cilat operojnë në sektorin agroushqimor dhe që synojnë të zgjerohen në tregun italian.

Ekspozita “Expo Sud & Expo Food” i jep mundësinë kompanive pjesëmarrëse të promovojnë produktet e tyre si dhe për të krijuar rrjete të reja bashkëpunimi, ndërkombëtarizimin e tyre dhe zhvillimin profesional, nëpërmjet kontaktit të drejtpërdrejtë me prodhues të suksesshëm në treg.

Për më shumë informacion rreth kesaj ekspozite vizitoni linkun http://www.reggiocalabriaweb.it