Organizohet Forumi i Prodhuesve Shqiptarë në Shëngjin: Të promovojmë produktet tona
April 2, 2017
“Expo Sud & Expo Food” Ekspozita e Produkteve Ushqimore, 5 maj 2017, në Provincën e Kalabrisë, Itali
April 12, 2017

Në datat 24-28 Prill 2017, në Sofie të Bullgarisë, do të zhvillohen Ekspozitat Ndërkombëtare të Mobiljeve dhe Makinerive ‘World of Furniture’ dhe ‘Technomebel’. Ekspozitat janë një mundësi e mirë e bizneseve në sektorin e mobiljeve, orendive, punimeve prej druri dhe makinerive, të ekspozojnë produktet e tyre, të informohen mbi zhvillimet më të fundit si dhe të zhvillojnë takime me partnerë nga vende të tjera që operojnë në këto sektorë.

 Për më shumë informacion rreth ekspozitave vizitoni linkun http://furnitureexpo.bg/en dhe http://technomebel.bg/en