Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, T4 – 2017
March 7, 2018
“Çfarë ‘heqin; bizneset në Shqipëri?”, flet Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, z. Arben Shkodra
March 13, 2018

Ditën e premte datë 9 mars 2018, u zhvillua mbledhja e Bordit dhe Asamblesë së Përgjithshme. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe anëtarët më të rinj të Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë për vitin 2018. Çështjet që u trajtuan për diskutim ishin:

  1. Miratimi i pasqyrës financiare për vitin 2017;
  2. Miratimi i projekt buxhetit mbështetës për vitin 2018;
  3. Miratimi projektstrukturës dhe organikës së shoqatës;
  4. Diskutime për ndryshime statutore;
  5. Etj.

Gjatë mbledhjes u diskutua dhe në lidhje me axhendën e takimeve për zhvillimin e tryezave teknike sektoriale me përfaqësues të ministrive sipas kalendarit të caktuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Në fund të mbledhjes u zhvillua ceremonia e dhënies së çertifikavatë të anëtarësisë për vitin 2018.