Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Shtator 2018
October 18, 2018
Kuponi tatimor i lëshuar nëpërmjet pajisjeve fiskale dhe detyrimi për përdorimin e tyre
November 6, 2018

Me fokus në sektorin e ushqimit, në datat 27-29 nëntor 2018, në Frankfurt, Gjermani, do të zhvillohet panairi “Health Ingredients Hi Europe”.

Panairi Hi Europe është hapur për herë të parë në vitin 1986, si vend takimi ku mblidhen grupet e interesit global në sektorin e ushqimit dhe përbërësve të tij. Vendndodhja unike dhe hapësira ekspozuese prej më shumë se 60,000 m2, bashkon për 3 ditë furnizues të ushqimit dhe pijeve, specialistë kërkimi, zhvillimi, prodhimi dhe marketingu nga e gjithë bota,  si dhe  shembujt pozitivë me shërbimet më të larmishme dhe inovative.

Pjesëmarrja në këtë panair është një mundësi për të qenë mes 26,000 vizitorëve dhe profesionistëve të industrisë ushqimit të nivelit të lartë dhe me potencial e autoritet blerjeje.

Për të gjitha kompanitë e interesuara dhe për më shumë informacionin vizitoni linkun këtu.