Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Tetor 2018
November 8, 2018
Tregtia e Jashtme, Tetor 2018
November 20, 2018

Me rastin e Javës së Kuzhinës Italiane në Botë, një delagacion me përfaqësues institucional dhe të sipërmarrjes, i udhëhequr nga Presidenti i Rajonit të Puglia-s, Michele Emiliano, me datë 19 nëntor 2018, në Tiranë, do të zhvillojnë aktivitetin “Apulian Life Style

Programi i datës 19 nëntor 2018, parashikon:

– Ora 14.30: Konference shkencore dedikuar “Health Promotion” dhe “Dietës mesdhetare të qëndrueshme” (Programi azhornimet në link-un Apulian Life Style),

– Ora 17.00: Temporary co-working dhe takime B2B midis ndërmarrjeve inovative dhe start up-ve italiane shprehje e ekonomisë vendore, të orientuara drejt mbrojtjes së territorit dhe kompanive shqiptare në sektorët agrifood, green economy, health e ICT (Lista e kompanive)

Nese jeni te interesuar te merrni pjese ne kete aktivitet për regjistrimin në B2B dhe seleksionimin e kompanive të interesuara, jeni të lutur të plotësoni form.

Për më shumë detaje lidhuni me Agjencinë Italiane të Tregtisë ICE, në adresën e emailit: tirana@ice.it