Panairi “WorldFood Poland”, 7 – 9 mars 2019
March 4, 2019
Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, T4 – 2018
March 5, 2019

Në datat 15-19 mars 2019 do të zhvillohet panairi ndërkombëtar AGROTECH i teknikave bujqësore. Panair ky më i madhi tregtar i makinave moderne në Kielce, Poloni dhe në Evropën Qëndrore dhe Lindore. Traktorë modernë, makineri, vegla dhe pajisje për prodhimin e bimëve, si dhe farat, agjentët e mbrojtjes së bimëve, plehrat, foragjere dhe aditivët e ushqimit. 

AGROTECH krenohet me pothuajse një çerek shekulli përvojë në ekspozitën bujqësore organizuese. AGROTECH është një markë e fortë në sektorin e biznesit bujqësor. Ekspozita e vitit të kaluar mblodhi së bashku 750 ekspozues nga 20 vende të ndryshme. Pranvera bujqësore e Targi Kielce është fillimi i sezonit të ri. Një ekspozitë gjithëpërfshirëse e produkteve dhe shërbimeve të organizuara në Panairin Ndërkombëtar të Teknikave Bujqësore në Kielce jo vetëm tërheq prodhuesit bujqësorë nga e gjithë Polonia, por edhe formojnë një numër vendesh të huaja.

AGROTECH Kategoritë Gjithëpërfshirës të Produkteve dhe Shërbimeve

Gama e produkteve dhe shërbimeve të eventit përfshin traktorë, makineri bujqësore dhe mjete për prodhimin e bimëve dhe kafshëve, mjetet e prodhimit bujqësor, pajisjet dhe aksesorët, farat, bimët, pesticidet dhe plehrat, ushqimet dhe aditivët e ushqimit. Ekspozita gjithashtu përfshin të gjitha aksesorët që sektori i biznesit të bujqësisë nuk mund të dalë jashtë. Këtu është trajtuar edhe inxhinieri e objektit për fermë-vend. Fermerët dhe pronarët e fermave të mëdha mund të gjejnë pajisje moderne të fermave që plotësojnë nevojat dhe kërkesat e tyre. Kielce është një vitrinë për makina të fituara me çmime, skenë për prezantime të shumta të premierave.

 

Panairi Ndërkombëtar i Teknikave Bujqësore gjithashtu përfshin konferenca të fokusuara në probleme, konsultime – shërbime këshillimore të ekspertëve, punëtori dhe takime të organizuara nga ekspozuesit në ekspozitat. Veprimtaria bashkon përfaqësuesit e institucioneve udhëheqëse të Polonisë dhe institutet, shoqatat, organizatat.

Lista e ekspozuesve

Marrin pjesë ekspozues nga vënde të ndryshme të Polonisë por edhe të Italisë, Lituanisë, Republikës Çeke, Kroacisë, Ukrainës, Danimarkës, Austrisë, Gjermanisë, Belgjikës, Turqisë, Kanadasë, Kinës, Indisë, etj. Për më tepër klikoni mbi këtë link për listën e plotë:

*Për më tepër informacion vizitoni faqen zyrtare të eventit duke klikluar mbi këtë link.