AGRO-PARK – një pasion për bujqësinë, 2-3 mars 2019
March 1, 2019
Panairi Ndërkombëtar AGROTECH i teknikave bujqësore, 15-19 mars 2019
March 5, 2019

Në datat 07 – 09 mars 2019 do të zhvillohet panairi “WorldFood Poland” në Varshavë.

WorldFood Poland ofron një platformë për të lidhur dhe për të kryer biznes me mbi 6,000 blerës të industrisë ushqimore dhe pijeve që veprojnë në Evropën Lindore. Panairi bashkon shpërndarësit, shitësit, prodhuesit dhe shoqatat e rajonit. Këta përfaqësues po kërkojnë produktet më të fundit të reja në treg.

Programi i gjerë dhe informativ i panairit “WorldFood Poland” e bën atë një vend për shkëmbimin e njohurive me disa prej ekspertëve më me ndikim të industrisë dhe ushqimit.

Në  ekspozitën e WorldFood , kompanitë ndërkombëtare dhe lokale prezantojnë produktet e mëposhtme në sektorë të specializuar:

  • Ushqime dhe pije– ushqime, fruta dhe perime, mish dhe qumësht, ëmbëlsira dhe ushqime, vajra, pije joalkolike (të nxehta dhe të ftohta) etj.
  • EcoFood– dedikuar produkteve organike, natyrore dhe të shëndetshme
  • NutraFood– dedikuar nutraceuticals / shtojcave dietike
  • Përbërësit– të dedikuara për lëndët e para dhe përbërësit e ushqimit
  • Wine & Spirits– kushtuar të gjitha pijeve alkoolike: verë, pije alkoolike, birrë, musht
  • FoodTech– dedikuar Teknologjisë dhe Shërbimeve të përdorura në Industrinë e Ushqimit

Marrin pjesë ekspozues nga vënde të ndryshme të Polonisë por edhe të Italisë, Greqisë, Turqisë, Anglisë, Spanjës, Gjeorgjisë, Indisë, etj. Për më tepër informacion lidhur me ekspozitorët klikoni mbi këtë link: https://worldfood.lentreg.pl/online-catalogue

 

Vendi:  

EXPO XXI WARSZAWA
Pradzynskiego St. 12/14
01-222 Warsaw
Ekspozita do të jetë e hapur për vizitorët nga 7 deri  9 mars 2019 në oraret si më poshtë 
7 mars 2019 (e enjte ) – 10: 00-17: 00
8 mars 2019 (e premte) – 10: 00-17: 00
9 mars 2019 (e shtunë) – 10: 00-15: 00

*Për më tepër informacion vizitoni faqen zyrtare të eventit:  www.worldfood.pl/en