Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Janar 2019
February 22, 2019
Panairi “WorldFood Poland”, 7 – 9 mars 2019
March 4, 2019

Në datat 2-3 mars 2019, do të zhvillohet panairi i pajisjeve bujqësore Agro-Park në Lublin, Poloni.

Panairi bujqësor “AGRO-PARK”,  është një ngjarje shumë e rëndësishme dedikuar industrisë bujqësore, në të cilën mundëson krijimin e kontakteve ndërmjet bizneseve, prezantimin e zgjidhjeve inovative dhe zgjerimin e horizonteve duke marrë pjesë në konferenca profesionale dhe workshope.

Pjesëmarrja në panair është gjithashtu një mundësi unike për të takuar profesionistë të shquar, ku mund të ofrohen këshilla mbi teknologjitë dhe zgjidhjet më të fundit të përdorura në bujqësi, kultivimin bimorë dhe blegtori.

Ekspozuesit do të jenë në gjendje të përdorin infrastrukturën moderne të ekspozitës, kushtet e rehatshme, shërbimin efikas teknik dhe parkim falas për kamionë. Sallat do të ndahen tematikisht, duke e bërë më të lehtë për vizitorët të arrijnë sektorë të interesit të tyre.

Për vizitorët

Vizitorëve të panairit u ofrohen një gamë e gjerë produktesh të prezantuara nga ekspozuesit. Një risi gjatë edicionit të ardhshëm të panairit do të jetë paraqitja e makinerisë bujqësore të përdorur. Profesionistët pjesëmarrës në panair, do të jenë në gjendje të marrin pjesë në një sërë trajnimesh dhe workshope.

Orari i hapjes

9.00 – 17.00

Hyrje

Hyrja në panair falas

Katalog

Katalogu është pa pagesë

Vendi

Lublin Fair ul. Dworcowa 11, 20-406 Lublin

Salla: A, C

Për më tepër informacionin vizitoni faqen zyrtare: www.agropark.pl/en