Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, T4 – 2018
March 5, 2019
Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Shkurt 2019
March 8, 2019

Në datat 2-4 maj 2019, do të organizohet Panairi i Dytë Ushqimor në Qendrën e Kulturës së Kongresit Merinos Atatürk, në Bursa të Turqisë.

Ekspozuesit pjesëmarrës që do të marrin pjesë do të jenë të fushave:

  • prodhuesit e ushqimit;
  • kompanitë e konsumit jo-shtëpiak;
  • kompanitë e pijeve;
  • prodhuesit e produkteve të qumështit;
  • kompanitë e ujit dhe lëngjeve;
  • restoranti dhe pajisjet e hoteleve.

Panairi është vetëm për profesionistët e fushës dhe do të zgjasë për tre ditë (e enjte, e premte dhe e shtunë). Gjatë ekspozitës, synohet që prodhuesit dhe shitësit e ushqimit të takohen me blerësit dhe të bëjnë takime bilaterale të biznesit dhe të shkëmbejnë informacione.

Në të njëjtën kohë, gjatë ekspozitës do të organizohen panele, seminare, konferenca, shfaqje në skenë dhe kuzhinë, ku do të marrin pjesë emrat kryesorë të fushës.

Klikoni mbi këtë link për  informacion më të detajuar rreth panairit në fjalë.

Të interesuarit mund të kontaktojnë:

Dila GÜLEÇ

Tel : 444 9 443

Fax : +90 224 233 80 00

GSM: +90552 850 16 16

satis2@networkfuar.com

www.networkfuar.com