Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Mars 2019
April 18, 2019
“Free from Food Expo”, 28 dhe 29 Maj në Barcelonë
April 30, 2019

Në datën 8 maj 2019 në Tiranë do të organizohet workshop – i me temë “Balkan Project – Agricultural Mechanization”, dedikuar prespektivave të zhvillimit të sektorit bujqësor,

Eventi organizohet nga Agjencia Italiane e Tregtisë (ICE), seksion i Ambasadës italiane për shkëmbimet tregtare, në bashkëpunim me FederUnacoma(Shoqata italiane e prodhuesve të makinerive dhe pajisjeve bujqësore).

Ky workshop do të shoqërohet me takime B2B me kompani italiane të specializuara në:

  • makineri dhe pajisje bujqësore
  • pjesë këmbimi dhe aksesorë për makineri bujqësore
  • komponentë hidraulik për bujqësinë
  • pompa për trajtim me produkte kimike agresive dhe për vaditje
  • tuba polietileni për vaditje

Për më shumë informacione dhe kompanitë italiane pjesëmarrëse do ti gjeni duke klikuar këtu.