Workshop “Balkan Project – Agricultural Mechanization”
April 26, 2019
Në mbrojtje të shëndetit të konsumatorëve dhe në mbështetje të prodhuesve të ndershëm
May 2, 2019

Në datat 28 dhe 29 maj në Barcelonë do të organizohet eventi i  Ndërmjetësimit “Free from Food Expo”,  i cili vjen si pjesë e panairit “Free from Functional Food Expo”, Rrjeti i Ndërmarrjeve Evropiane. Përveç të gjitha  formave  të paketimit të produkteve ushqimore, ky panair do të fokusohet edhe në “Paketimin e Lirë nga Plastikat”.

Gjatë eventin pjesëmarrësit do të kenë mundësi të takojnë partnerë të mundshëm të biznesit nga e gjithë bota. Pjesëmarrja është pa pagesë.

Regjistrohuni sot dhe gjeni partnerin tuaj potencial të biznesit!

Për më shumë informacion rreth eventit dhe kompanitë pjesëmarrëse do ti gjeni duke klikuar këtu.