March 16, 2023

Rritja e pagës minimale,ndikimet e saj tek biznesi si dhe efekti tek pagat e tjera

Intervista e plotë e Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben Shkodra mbi “Rritjen e pagës minimale” në emisionin Pro Business me […]
September 16, 2019

Bizneset kërkojnë shtyrjen e fiskalizimit, përndryshe kostot do jenë të mëdha

Flet z. Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë për revistën Monitor. Përpara se të paraqes shqetësimet […]
September 9, 2019

Fiskalizimi: Të shtyhet procesi, kërkon më shumë kohë për implementim

Në një intervistë të dhënë për Balkanweb, Sekretari i Përgjitshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë z. Arben Shkodra, shprehet se […]