Aktivitetet tona

July 12, 2023

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme dhe Pritja

Në datën 11 korrik 2023, në ambjentet e hotel Rogner në Tiranë, u mblodh Asamblea e Përgjithshme e Bashkimit Prodhuesve […]
June 1, 2023

Workshop Kombëtar mbi Industrinë Përpunuese – Strategjia e Specializimit Inteligjent (S3)

Dje u zhvillua workshop-i kombëtar me fokus sektorin e industrisë përpunuese në kuadër të Strategjisë së Specializimit Inteligjent (S3). Bashkimi […]
May 26, 2023

Panairi i Punës 2023 – Univesiteti Europian i Tiranës (UET)

Sekretari i përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë z. Arben Shkodra ishte i ftuar në Panairin e Punës 2023, organizuar […]
April 26, 2023

Forumi i Klimës së Biznesit 2023

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë z. Arben Shkodra, ishte pjesë e panelit së Forumit të Klimës së […]
April 19, 2023

Mbledhja e Këshillit të Investimeve – Ndikimi i pagës minimale tek produktiviteti në punë

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë ishte pjesë e tryezës së Këshillit të Investimeve, me përfaqësi të Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben […]