April 19, 2023

Mbledhja e Këshillit të Investimeve – Ndikimi i pagës minimale tek produktiviteti në punë

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë ishte pjesë e tryezës së Këshillit të Investimeve, me përfaqësi të Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben […]
April 13, 2023

Mëngjes Pune me Zv. Kryeministren & Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë bashkë me përfaqësues të industrive prodhuese në vend, zhvilloi një mëngjes pune me Zv. Kryeministren, njëkohësisht […]
April 6, 2023

Strategjia e Specializimit Inteligjent (S3) – Takimi mbi BPO

Ekipi Kombëtar për hartimin e Strategjisë të Specializimit Inteligjent (S3) nisi takimet e përbashkëta me përfaqësues së sferës së biznesit, […]
March 16, 2023

Rritja e pagës minimale,ndikimet e saj tek biznesi si dhe efekti tek pagat e tjera

Intervista e plotë e Sekretarit të Përgjithshëm z. Arben Shkodra mbi “Rritjen e pagës minimale” në emisionin Pro Business me […]
December 23, 2022

Ftesë për pjesëmarrje në FOOD EXPO 2023\ RUMMINGIdea

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë, njofton se në datat 18-20 Mars 2023, do të zhvillohet panairi FOOD EXPO 2023\RUMMINGIdea, në Athinë, […]